Четверг, 02.05.2024
Prodvig.at.ua
Меню сайта
Категории видео
Категории раздела
Про нас [4]
Всі новини сайту і оновлення
Мини-чат
500
Наш опрос
Каким антивирусом вы пользуетесь
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2017 » Июнь » 18 » Авторське право на Відео
13:37

Авторське право на Відео

Як повідомити про порушення авторських прав

 

Якщо ви вважаєте, що інший користувач розмістив на PRODVIG ваш контент з порушенням авторських прав, дайте нам про це знати. Ви можете повідомити про те, що сталося самостійно або через свого представника. Спочатку радимо переконатися, що ви розумієте принципи справедливого використання і інші виключення, передбачені законодавством про захист авторських прав.

 

Найпростіше подати скаргу за допомогою спеціальної веб-форми.

 

Варто пам'ятати, що, відправивши запит на видалення контенту, розміщеного з порушенням авторських прав, ви переносите проблему в правове поле.

 

Не робіть помилкові скарги. Це може привести до блокування вашого облікового запису або іншим юридичним наслідків.

Якщо ви представляєте компанію і вам потрібно постійно відслідковувати великі обсяги контенту, на який у вашій організації є виняткові права, подайте заявку на використання системи Content ID або візьміть участь в програмі перевірки контенту.

 

Ми також приймаємо повідомлення про порушення авторських прав, складені в довільній формі. Їх можна надіслати електронною поштою.

 

Про зустрічних повідомленнях

 

Зустрічне повідомлення - це запит про відновлення доступу до відео, заблокованого помилково або через неправильне тлумачення принципів сумлінного використання. Таке повідомлення подається у відповідь на скаргу про порушення авторських прав. В інших ситуаціях подавати зустрічне повідомлення не можна.

 

Якщо помилки немає і авторські права все ж порушені, зустрічне повідомлення подавати не можна. Єдиний вихід в цьому випадку - запропонувати правовласнику відкликати претензію або дочекатися закінчення терміну дії попередження.

 

Отримавши зустрічне повідомлення, ми перешлемо його повний текст, включаючи ваші особисті дані, заявнику. Він зможе використовувати цю інформацію, якщо захоче оскаржити ваш запит в суді.

Крім заявника ніхто не отримає доступу ні до вашої особистої інформації, ні до тексту повідомлення.

 

Право подати зустрічне повідомлення є тільки у користувача, що додав оспорюване відео, або його законного представника. Зробити це потрібно через веб-форму в розділі "Служба підтримки".

 

Після того як заявник отримає зустрічне повідомлення, він зможе оскаржити його в суді. Відповідно до закону про авторське право у нього на це буде десять робочих днів. Якщо за цей час правовласник не надасть нам докази, що судовий процес розпочато, ваш контент буде відновлений.

 

Як відкликати скаргу на порушення авторських прав

 

Якщо після подачі повідомлення про порушення авторських прав правовласник дізнався, що при ідентифікації контенту була допущена помилка, або ж змінив своє попереднє рішення, YouTube може зняти санкції з передбачуваного порушника.

 

Якщо відео видалено за Вашим запитом

 

Ви можете відкликати своє повідомлення про порушення авторських прав на сторінці Відгук претензій. Можна відкликати і скарги, надіслані через програму перевірки контенту і систему управління контентом. Для цього потрібно увійти в обліковий запис, з якого ця скарга була подана.

 

Якщо у вас немає облікового запису PRODVIG, відправте нам такі дані:

 

Заява про відкликання (наприклад, "Справжнім я відкликаю свою скаргу про порушення авторських прав").

URL оспорюваного відео ().

 

Електронний підпис. Можна вказати своє повне офіційне ім'я.

 

Зв'яжіться з нами по електронній пошті: Служба підтримки із зазначенням всіх вище викладених пунктів. Пишіть з того ж адреси, який використовувався при подачі скарги. Інакше ваш клопотання не буде оброблений.

 

Якщо ваше відео було видалено

 

Якщо по відношенню до вашого відео надійшла скарга про порушення авторських прав, зв'яжіться з правовласником особисто і попросіть відкликати її

Категория: Про нас | Просмотров: 1126 | Добавил: medergrup | Теги: Авторське право на Відео | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Погода
Календарь
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Материалов за текущий период нет.
Prodvig.at.ua © 2024