Воскресенье, 28.04.2024
Prodvig.at.ua
Меню сайта
Категории видео
Категории раздела
Нові технології [3]
Нові технології
Партнерские программы [2]
Партнерские программы
HTML [2]
HTML
Мини-чат
500
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » Архив материалов

KPI в бізнесі в цілому і в інтернет-маркетингу зокрема

 

Для початку трохи теорії. KPI – це система ключових показників ефективності (англ. Key Performance Indicators, KPI), що дозволяє оцінити показники успіху і досягнення мети відділів або компанії в цілому, а також її різних інструментів і напрямів діяльності.

 

Завдяки чітким KPI можна комплексно і об'єктивно виміряти ефективність роботи організації, її структурних підрозділів і навіть окремих співробітників. Це допоможе коректно розподіляти ресурси компанії, займатися плануванням і прогнозувати результати.

 

KPI просто необхідні:

 

1. Власникам бізнесу, що бажають оцінити ефективність своєї діяльності.

 

... Читать дальше »

Просмотров: 393 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Поняття семантичного ядра

 

Семантичне ядро сайту (СЯ) — перелік слів і словосполучень, що описують його спрямованість і тематику. Для великих сайтів даний список може нараховувати кілька тисяч слів. Визначення семантичного ядра — це основа для формування стратегії просування. В залежності від смислового поля виконується технічна оптимізація, вибираються цільові сторінки, формується наповнення сайту і т. д. СЯ багато в чому забезпечує результативність просування, допомагає отримати цільових відвідувачів.

 

Складання семантичного ядра

Скласти хороше семантичне ядро можна в кілька кроків:

 

визначаємо запити, які описують з ... Читать дальше »

Просмотров: 374 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Під час PAX East 2017 провідний письменник BioWare Мек Уолтерс (Mac Walters) заявив, що в Mass Effect Andromeda буде більше 1200 говорять персонажів. Це, на секундочку, як в Mass Effect 2 і Mass Effect 3 разом, і навіть більше.

 

Уолтерс наводить приклад з двома попередніми частинами серії в якості орієнтира, але справа, за його словами, навіть не в цьому. Команда розробників постаралася зробити абсолютно кожного персонажа більш живим, будь торговець зможе поговорити з вами про те насущний, а не тільки про справу. Те ж саме стосується команди головного героя — BioWare побудувала діалоги з ними таким чином, щоб учасники місії відчувалися як реальні люди, які пам'ятають про все, що сталося.

 

Нагадаємо, що Mass Effect Andromeda надійде в продаж 23 березня для PC, PS4 і Xbox One.

 

Джерело: http://gr ... Читать дальше »

Категория: Нові технології | Просмотров: 322 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Перетворення здійснюється за допомогою процесу, званого гідротермальним скрапленням. Він імітує умови, які призводять до утворення нафти в природі, наприклад, високі тиск і температуру. Однак, за словами вчених, перетворення займає всього лише кілька хвилин, хоча в природному середовищі на це йшли мільйони років.

Відходи, що знаходяться в спеціальній трубці під високим тиском, нагріваються до 650 градусів Цельсія. В результаті утворюється горюча масляниста рідина.

За підрахунками фахівців, одна людина виробляє сировину, кількість якого достатньо для виробництва двох-трьох галонів палива.


За матеріалами: podrobnosti.ua

Категория: Нові технології | Просмотров: 300 | Добавил: medergrup | Дата: 12.03.2017 | Комментарии (0)

Американська ІТ-корпорація Google та славетний джинсовий бренд Levi's ще рік тому оголосили випуск розумної куртки Jacquard, яка має сенсорну панель на рукаві для керування смартфоном.

За інформацією Engadget, розробники нарешті вийшли на фінальну стадію виробництва і готові запустити свій проект у продаж восени цього року. Відомо, що розумна куртка коштуватиме 350 доларів (більше 9 тисяч гривень).

Датчик на рукаві куртки реагує на дотики та свайпи власника та керує функціями смартфону за допомогою Bluetooth. Таким чином, можна отримати дані про маршрут під час поїздок на велосипеді, перемкнути пісню та виконувати інші дії на смартфоні, не дістаючи його з кишені.

 

Джерело:http://znaj.ua/news/science-and-technic/99363/google-ta-levis-nazvali-cinu-rozumnoyi-kurtki.html

Категория: Нові технології | Просмотров: 469 | Добавил: medergrup | Дата: 12.03.2017 | Комментарии (0)

Аналітики американської компанії Forrester Research з'ясували, що близько половини сайтів втрачає клієнтів через незручного дизайну та інших недоліків в юзабіліті. Тільки уявіть: невдала форма замовлення або некликабельная картинка - і потенційний покупець поніс гроші конкурентам. Щоб зрозуміти, чи подобається вашим відвідувачам сайт і зручно їм робити на ньому покупки, проведіть юзабіліті-тестування.

Що потрібно тестувати?
Якщо сайт вже працює, які його елементи потрібно протестувати стане ясно після аналітики. Реальний приклад тесту юзабіліті компанії Imaginary Landscape: з Google-Аналітики видно, що користувачі заходять на сторінку з формою зворотнього зв'язку, але заявку на дзвінок не відправляють. Після юзабіліті-тестування стало зрозуміло, що люди не хочуть заповнювати таку кількість рядків. Форму поміняли, скоротили кількість рядків з 11 до 4, після чого конверсія зросла на 140%. ПрофитЕщ ... Читать дальше »

Просмотров: 393 | Добавил: medergrup | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

Google не карає сайти з автопроигрываемой видеорекламой, незважаючи на негативне ставлення до цього формату з боку користувачів. Про це розповів представник пошуку Джон Мюллер в Twitter.

Один з його передплатників поцікавився, чи передбачені санкції за розміщення такої реклами. Мюллер відповів: «На даний момент немає». І поставив зустрічне запитання: «А повинні бути?».


При цьому він додав, що йому також не подобаються автозапускаемые відео на сайтах.

Чи планує Google в майбутньому запровадити такі санкції, невідомо. Судячи з відповідей Мюллера, найближчим часом вони навряд чи з'являться.

 

Джерело: https://www.searchengines.ru/google-autoplay-ads.html

Просмотров: 268 | Добавил: medergrup | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

Google поліпшив свою систему захисту від роботів reCAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart). Тепер вона здатна автоматично відрізняти користувачів від ботів без додаткової перевірки.

Нова система працює на основі комбінації алгоритмів машинного навчання та поглибленого аналізу ризиків, і адаптується до нових і загрозам. Щоб визначити людей, вона аналізує ряд параметрів, включаючи IP-адресу, рухи мишки і попередні взаємодії з reCAPTCHA. Тепер користувачам не потрібно натискати на галочку, вводить текст або цифри, щоб довести, що вони не роботи. Нова система буде для них невидимим.

Діюча система reCAPTCHA продовжить працювати. Її будуть бачити користувачі, які зазначені як «підозрілі».Нагадаємо, що в 2014 році Google запустив нову форму захисту від ботів «No CAPTCHA reCAPTCHA». В ній для підтвердженн ... Читать дальше »

Просмотров: 270 | Добавил: medergrup | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

Пошукова оптимізація – велика робота над безліччю різних факторів. Дизайн, технічна складова, контент. Навіть незначні на перший погляд деталі дуже важливі для просування. Про найбільш часті помилки в дизайні сайту ми вже говорили. Сьогодні розберемо 9 фатальних SEO помилок, здатних «угробити» будь-який сайт.

Фільтри та санкції пошукових систем
Як мінімум, раз в тиждень рекомендую заглядати у вебмастера Яндекс і Google для перевірки наявності санкцій. В Яндексі це можна зробити в розділі Діагностика → Безпека і порушення. У Google – Пошуковий трафік → Заходи, вжиті вручну.

Як показує наша практика, найчастіше власники сайтів навіть не здогадуються про накладених обмеженнях. Недавній приклад з нашої роботи:

Порушення Яндекс. Малополезный контент
Велика кількість чужих текстів ... Читать дальше »

Просмотров: 328 | Добавил: medergrup | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

Юзабіліті-аудит сайту по продажу та оренді нерухомості за кордоном
Компанія займається продажем і орендою нерухомості в Чорногорії. Сайт був створений недавно (трохи більше року тому) і зараз прийнято рішення про необхідність його просування.

Подивимося, що слід змінити в інтерфейсі, щоб просування було більш ефективним.

Для початку ознайомимося з цільовою аудиторією сайту. Потрібно уявляти, хто наші клієнти. На основі звітів в Яндекс.Метриці бачимо, що основна аудиторія-це чоловіки і жінки у віці від 25 до 34 років (51,7%):Також важливо дізнатися, які сторінки сайту відвідують найчастіше. Для цього йдемо в звіт «Зміст» → «Сторінки входу»Найбільше відвідувань у Головної сторінки, її показник відмов становить 13,1% (в межах норми). Найбільший показник відмов у сторінки «Трансфер» – 22,8%.

... Читать дальше »

Просмотров: 337 | Добавил: medergrup | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 »
Вход на сайт
Поиск
Погода
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Материалов за текущий период нет.
Prodvig.at.ua © 2024