Понедельник, 29.04.2024
Prodvig.at.ua
Меню сайта
Категории видео
Категории раздела
Нові технології [3]
Нові технології
Партнерские программы [2]
Партнерские программы
HTML [2]
HTML
Мини-чат
500
Наш опрос
Вы счастливы в браке
Всего ответов: 1
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2017 » Март » 13

У мережі багато можна знайти інформації про просування сайтів, хоча, слід зауважити, що хорошого матеріалу все ще не так багато, щоб говорити про чіткі механізми та методи просування проектів. Зовсім мало інформації про просування регіональних сайтів.

Всесвітня мережа розвивається, вона вже давно охопила мегаполіси, обласні центри та великі міста. І це ставить перед рекламою в інтернеті нові завдання – донесення реклами тільки потенційному відвідувачу, без надлишку, точно в ціль!

У цій статті ми зупинимося на основних механізмах, веб-сервіси, які можна використовувати для залучення цільової аудиторії певної комірки земної кулі. Так само розглянемо деякі особливості регіонального просування.
Просування регіональних сайтів – навіщо це потрібно?

Що дає інтернет-реклама компанії в регіоні? Зокрема прикуємос ... Читать дальше »

Просмотров: 455 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Яким повинен бути текст, що продає? З цього блогу ви могли дізнатися багато деталей про складання текстів для цільових сторінок. Але ми так ніколи і не заглядали глибше і не розглядали з висоти пташиного польоту структуру продає тексту. Пора виправити цю помилку.

Отже, ось якою повинна бути структура продає тексту в більшості випадків.

1) Проблема

Більшість текстів починається з проблемної абзацу, в якому, власне, і описується та проблема, з якою зіткнувся читач. Наприклад, зубна біль. У цьому ж абзаці проблему можна посилити, зробивши акцент на якихось її особливості.

Відразу ж хочеться сказати, що в деяких випадках цей абзац зовсім не потрібен. Справа в тому, що іноді текст виходить вже дуже великим. І перше, що слід видалити в такому випадку – це проблемний абзац. Дру ... Читать дальше »

Просмотров: 513 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

KPI в бізнесі в цілому і в інтернет-маркетингу зокрема

 

Для початку трохи теорії. KPI – це система ключових показників ефективності (англ. Key Performance Indicators, KPI), що дозволяє оцінити показники успіху і досягнення мети відділів або компанії в цілому, а також її різних інструментів і напрямів діяльності.

 

Завдяки чітким KPI можна комплексно і об'єктивно виміряти ефективність роботи організації, її структурних підрозділів і навіть окремих співробітників. Це допоможе коректно розподіляти ресурси компанії, займатися плануванням і прогнозувати результати.

 

KPI просто необхідні:

 

1. Власникам бізнесу, що бажають оцінити ефективність своєї діяльності.

 

... Читать дальше »

Просмотров: 393 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Поняття семантичного ядра

 

Семантичне ядро сайту (СЯ) — перелік слів і словосполучень, що описують його спрямованість і тематику. Для великих сайтів даний список може нараховувати кілька тисяч слів. Визначення семантичного ядра — це основа для формування стратегії просування. В залежності від смислового поля виконується технічна оптимізація, вибираються цільові сторінки, формується наповнення сайту і т. д. СЯ багато в чому забезпечує результативність просування, допомагає отримати цільових відвідувачів.

 

Складання семантичного ядра

Скласти хороше семантичне ядро можна в кілька кроків:

 

визначаємо запити, які описують з ... Читать дальше »

Просмотров: 374 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Під час PAX East 2017 провідний письменник BioWare Мек Уолтерс (Mac Walters) заявив, що в Mass Effect Andromeda буде більше 1200 говорять персонажів. Це, на секундочку, як в Mass Effect 2 і Mass Effect 3 разом, і навіть більше.

 

Уолтерс наводить приклад з двома попередніми частинами серії в якості орієнтира, але справа, за його словами, навіть не в цьому. Команда розробників постаралася зробити абсолютно кожного персонажа більш живим, будь торговець зможе поговорити з вами про те насущний, а не тільки про справу. Те ж саме стосується команди головного героя — BioWare побудувала діалоги з ними таким чином, щоб учасники місії відчувалися як реальні люди, які пам'ятають про все, що сталося.

 

Нагадаємо, що Mass Effect Andromeda надійде в продаж 23 березня для PC, PS4 і Xbox One.

 

Джерело: http://gr ... Читать дальше »

Категория: Нові технології | Просмотров: 322 | Добавил: medergrup | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Погода
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Материалов за текущий период нет.
Prodvig.at.ua © 2024